Sammenhængende forløb

Kort om hvem vi er

Kompetent og effektiv køreskole​

Apollo Køreskole er en kompetent, effektiv køreskole med en høj beståelsesprocent. Køreskolen drives af Finn Lorentzen, som har mere end 20 års erfaring som kørelærer.

Apollo Køreskole er en hyggelig og god køreskole, hvor hver elev er i centrum og sikres et godt og effektivt forløb. Hos Apollo lægger vi vægt på, at det at tage kørekort ikke kun handler om at bestå, men også om at køre godt. Det gør vi ved at gøre køretimerne og teorien mere personlig og interessant, hvor elever og kørelærer går i dialog om, hvordan man kører godt bil.

​Apollo Køreskole er for dig, der gerne vil have et godt forløb, når du tager kørekort! Der optages kun elever, der kan køre om formiddagen eller senest fra klokken 12.30.

​Tilbud på hele lovpakken: 8.999 kr.

Sammenhæng mellem teori og praksis

Hos Apollo bliver der skabt sammenhæng mellem teorien i teorilokalet og teorien i praksis. Derved bliver begge dele sjovere og mere anvendelige. Vi tager erfaringerne fra køretimerne med i teoritimerne og omvendt, hvilket gør det hele mere spændende.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kørekort vi tilbyder, så kan du kontakte os og udfylde vores kontaktformular, ringe til os på (+45) 40 52 40 20 eller sende os en mail på apollotrafik@gmail.com.

Kontakt os i dag