Generhvervelse

Generhvervelse af kørekort

Hvis du ubetinget eller betinget har fået frakendt dit kørekort, og du gerne vil generhverve retten til at køre bil, skal du bestå en ”kontrollerende køreprøve”. Prøven består af 2 dele – en teoriprøve og en køreprøve.

​Myndighederne stiller i forbindelse hermed ikke krav om, at du skal gennemføre en egentlig teori- eller køreundervisning på en køreskole. Det er dog en rigtig god ide at modtage teoriundervisning og tage et par køretimer, hvis du gerne vil bestå begge prøver 1. gang.

Du skal rekvirere/indlevere din ansøgning om aflæggelse af kontrollerende køreprøve til kommunen (Borgerservice).

Når ansøgningen er blevet godkendt af kommunen, kan din teoriprøve bestilles. Når teoriprøven er bestået kan der bookes køreprøve. Du kan læse mere om frakendelse (og kørselsforbud) på

www.politi.dk/da/borgerservice/korekort/frakendelse-korekort/

Generhvervelse af kørekort til bil indeholder:

​Tilbud ubegrænset teori og 2 kørelektioner á 45 minutter.​

  • Pris: 999 kr. 
  • Pris per efterfølgende køretime á 45 minutter: 450,-

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du klar til at starte hos Apollo Køreskole? Ring til os på 40 52 40 20 eller skriv en mail til os på apollotrafik@gmail.com. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformuler her.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kørekort vi tilbyder, så kan du kontakte os og udfylde vores kontaktformular, ringe til os på (+45) 40 52 40 20 eller sende os en mail på apollotrafik@gmail.com.

Kontakt os i dag