Anbefalinger

Vores anbefalinger

​“Jeg var lidt bekymret, før jeg skulle til at tage kørekort, for hvad nu hvis jeg var rigtig dårlig, og kørelæreren var skrap. Men hos Finn er det rigtigt sjovt, og vi kan grine, når jeg laver en fejl. Jeg tror også, det hjælper meget, at man kommer til at kende hinanden!”

Sascha, 20 år.

​“Jeg ville gerne have et kørekort uden så mange dikkedarer, og har været rigtig glad for Apollo, hvor man altid kan få fat i Finn og få de køretimer, man har behov for. På mange andre køreskoler kan man aldrig få fat i nogen og er bare et nummer i rækken.”

Peter, 35 år.

​“Jeg synes, det har været sjovt at gå hos Apollo, vi har hygget os til teori, hvilket man vist ikke gør så mange steder, og jeg synes køretimerne har været gode og sjove.”

​Amalie, 19 år.

“Tak for et fantastisk forløb. Jeg har nydt at være elev og set områder af byen jeg aldrig tidligere har været i. I tilskud også lidt historie omkring bygninger etc.”

​​​Majbritt, 47 år.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kørekort vi tilbyder, så kan du kontakte os og udfylde vores kontaktformular, ringe til os på (+45) 40 52 40 20 eller sende os en mail på apollotrafik@gmail.com.

Kontakt os i dag